Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, από το 1976 είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που σχεδίασε, παρήγαγε και προώθησε το έπιπλο μπάνιου στην Ελλάδα. Με συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, καταξιώθηκε όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο, αλλά ανέπτυξε τις δραστηριότητές της και στο εξωτερικό.

Θέτει πάντα υψηλούς στόχους, έχοντας ως βασική φιλοσοφία την άριστη ποιότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την άμεση αξιόπιστη εξυπηρέτηση, κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και παρέμεινε επί σειρά δεκαετιών, πάρα πολύ υψηλά στην συνείδησή τους.

Διατηρώντας την βασική της φιλοσοφία, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις, με ποιότητα και φαντασία που αντέχουν στον χρόνο και αναδεικνύουν τον κάθε χώρο.

Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 επί σειρά ετών και δια αυτόν τον λόγο μπορεί να δώσει 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα της τα προϊόντα. Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο περιβάλλον έχει λειτουργήσει με γνώμονα πάντα τα πρότυπα όπως αυτά ορίζουν οι οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης και ο εκάστοτε φορέας της χώρας.